O ruladă cu aluat de pâine și umplutură de cașcaval, pastramă și cârnați. Love at first bite!

Ingrediente:

  • 1kg făină albă
  • 50g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 50g unt
  • 30g zahăr
  • 18g sare
  • 450ml apă
  • 141g cârnați
  • 141g pastramă
  • 141g cașcaval

Din când în când, ne face mare plăcere să ne delectăm cu o serie de preparate cu gust autohton. Și vouă? Știam noi!
V-am pregătit rețeta unei rulade cu cașcaval (îl puteți înlocui oricând cu caș afumat sau brânzică de burduf, pentru și mai multă autenticitate) care vă va face fericiți.

Desigur, când ne gândim la o ruladă, ne asteptăm la o umplutură dulce de fruncte, ciocolată sau vanilie. Dacă înlocuim stratul pufos și dulce al ruladei clasice cu un aluat de pâinică delicioasă, deja avem o cu totul altfel de gustare.

Dar știți care este cea mai bună parte? Nu e nevoie de un moment special pentru a te bucura de această ruladă. Fie ca urmează să luați prânzul sau pur și simplu aveți chef de o gustare sățioasă, o puteți servi cu orice ocazie. Rulada rustică parcă ar fi reinterpretarea celui mai gustos sandwich!

Nu este unul dintre cele mai mari secrete ale lumii, dar cu siguranță este un adevăr puternic: iubim brânzeturile și știm că de fiecare dată când le adăugăm în rețetele noastre vom îmbunătății semnificativ gustul mâncării! Și in cazul de față, cașcavalul își asumă meritul pentru gustul minunat al acestui preparat. Dupa adăugarea cârnaților și a pastramei, nu mai există urmă de indoială legată de gustul ruladei rustice: este de neegalat.

Rețeta este simplă și la îndemana oricui. Frământăm, divizăm, întindem și rulăm, iar la sfârșit coacem rezultatul. În doar câțiva pași, rulada rustică este gata de servire.

Dragostea pentru brânzeturi și gustări savuroase poate fi ilustrată cel mai bine printr-un astfel de preparat. N-ai cum sa nu o iubesti!

Încearc-o acum!