INGREDIENTE

 

  • Aluat : 500 g făină
  • 50 ml ulei
  • 300 ml apă
  • 1 linguriță de sare
  • 1 linguriță de zahăr
  • 20 g drojdie proaspătă
  • Pentru topping :
  • Salam , șuncă , măsline
  • Ketchup făcut în casă
  • Telemea , cașcaval

PAȘI

  • Amestecăm apa călduță cu drojdia și zahărul , adăugăm uleiul , făina și sarea . Frămîntăm aluatul și îl lăsăm la dospit 40 de minute la loc călduț .
  • Luăm tava de aragaz , așeză hîrtie de copt și întindem aluatul cu mâinile . Ungem cu ketchup , apoi salamul , șunca și brînza rasă . La final măslinele .
  • Se introduce la cuptor la 200 de grade , timp de 15 minute . După acest timp scoatem tava și radem cașcavalul și mai introducem 5 minute la cuptor pînă se rumenește frumos .
  • Se savurează cu plăcere !