INGREDIENTE

 

  • 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 150 grame afine
  • 250 grame făină
  • 2 ouă
  • 150 grame zahăr
  • 120 mililitri lapte
  • Esență vanilie/ cocos
  • 1 praf de sare
  • 75 mililitri ulei

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
  • Drojdia se amestecă cu făina, sarea și zahărul.
  • Într-un alt recipient se pun ouăle, pe care le bateți bine, iar puțin câte puțin uleiul. Adăugați laptele și esența.
  • Se adaugă peste compoziția lichidă cea care conține făina, puțin câte puțin.
  • Se adaugă afinele și se amestecă ușor.
  • Se alege tava și se unge ușor cu unt sau ulei și făină.
  • Împărțiți compoziția în mod egal în forme și introduceți la cuptor pentru 25 de minute.